Avrupa Yakası Gazetesi'ni ziyaret eden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Mustafa Yel ve Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a 10 Ocak İdareciler gününün anısına sürpriz yapıldı. 10 Ocak İdareciler günü vesilesi ile hazırlanan özel pastayı Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya kesti.
Avrupa Yakası Gazetesi'nin İstanbul yolu üzerindeki baskı tesislerini ziyaret eden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve beraberindeki heyete 10 Ocak İdareciler günü anısına bir sürpriz yapıldı. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Basın İlan Kurumu Müdürü Mustafa Canbey, Tekirdağ Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen'e Avrupa Yakası Gazetesi tarafından 10 Ocak İdareciler günü nedeniyle pasta sürprizi yapıldı.
10 Ocak İdareciler günü nedeniyle hazırlanan pastayı Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Vali Yardımcısı Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Tekirdağ Basın İlan Kurumu Müdürü Mustafa Canbey, Avrupa Yakası Gazetesi imtiyaz sahibi Selahattin Er ve eşleri Selda Er, Tekirdağ Basın Mensupları Derneği Başkanı Naci Akyazı kestiler.
10 Ocak İdareciler günü nedeniyle düzenlenen bu organizasyona teşekkür eden Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selahattin Er ve gazete çalışanlarına mutluluğunu ifade etti. Selahattin Er ise; "Tekirdağ Valimiz Ali Yerlikaya 10 Ocak Gazeteciler günümüzü kutladı ve Çorlu'da güzel bir organizasyon düzenledi. Bizde aynı zamanda 10 Ocak İdareciler günü olması nedeniyle böyle bir sürpriz yapmak istedik. Tekirdağ Vailimiz Ali Yerlikaya, Vali Yardımcımız Mustafa Yel ve Çorlu Kaymakamımız Hulusi Doğan'a bir kez daha teşekkür ederiz" dedi.
(SŞ )

10.01.2013 20:20:05 TSI

Editör: Wan Haber