Mardin'den Çorlu'ya İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek'i Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz sahibi Selahattin Er ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Atama dönemi ile birlikte Mardin'den Çorlu'ya İlçe Jandarma Komutanı olarak atanan Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek'i makamında ziyaret eden Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selahattin Er, Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan, Muhabirler Levent Silistre ve Serdar Şahin, yeni görevinde başarılar diledi.
Hayırlı olsun temennisinde bulunan Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz sahibi Selahattin Er; "Avrupa Yakası Gazetesi olarak yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ve siz değerli mensuplarını ziyaret ederek yeni görevinizin hayırlı olması temennisinde bulunmak istedik. Sizlerin yaptığı çalışmalar sayesinde suç ve suçlular bölgemizde barınamıyorlar. Jandarma'nın yaptığı çalışmalara da gazetemizde yer vererek kamuoyunun doğru bilgi sahibi olması için bizlerde uğraş veriyoruz. Şuana kadar olduğu gibi bundan sonra da Jandarma'nın başarılı çalışmalarına yer vererek kamuoyunun bilgilenmesini sağlayacağız" dedi.
İmtiyaz Sahibi Selahattin Er'den Avrupa Yakası Gazetesi hakkında da bilgiler alan Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek; "Ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum. Jandarma bölgesinde asayişi ve huzuru sağlamaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha bilinçli olması amacıyla bizlerde kendi üzerimize düşen faaliyetleri gerçekleştiriyoruz" dedi.
(SŞ)

17.12.2012 18:40:19 TSI

Editör: Wan Haber