İngiltere Premier Lig'i takımlarından Liverpool'da kiralık olarak forma giyen Nuri Şahin'in adı devre arası transfer döneminde Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılıyor.
İngiliz ve İtalyan basınında yer alan haberlere göre Liverpool'da kiralık oynayan milli futbolcu Nuri Şahin için eski takımı Borussia Dortmund, İtalya'dan Milan ve İnter, Türkiye'den de Fenerbahçe'nin devre olduğu bildiriliyor.
İngiliz ve Alman basınında çıkan haberlerde Liverpool'da zaman zaman forma bulan Nuri Şahin'i Almanya Bundesliga'dan eski takımı Borussia Dortmund'un devre arasında tekrar kadrosuna katacağı yönündeki haberleri okurlarına duyurdu.
İtalyan basınında ise Serie A takımlarından Inter'in Nuri Şahin'in peşinde olduğu söyleniyor. Eğer Inter oyuncuyla anlaşabilirse, milli futbolcu Liverpool ile olan kiralık sözleşmesini tazminat ödeyerek feshedeceği ve Inter'de kiralık olarak forma giyeceği ifade ediliyor.
Bir başka İtalyan takımı Milan'ın devre arası transfer listesinde Nuri Şahin yer aldığı bildirildi. Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve Serie A'da şampiyonluk yarışında geride kalan Milan, ara transfer dönemine Nuri Şahin'i kadrosuna katmayı planladığı bilgisi veriliyor.
Ayrıca çıkan haberlerde Türkiye'den Fenerbahçe'nin de Nuri Şahin transferi için girişimlerde bulunduğu okuyucularla paylaşılıyor.
(BÇ-BÇ-S)

09.01.2013 12:53:12 TSI

Editör: Wan Haber