Avrupa Birliği yasalarına uyum çerçevesinde yaklaşık altı yıl önce otomobillerde kullanımı zorunlu hale getirilen oto koltukları, çocuk ve ebeveyn seyahatlerinde güveni sağlayan en önemli unsurlardan biri olarak ön plana çıkıyor. Son teknoloji ile Avrupa Birliği yeni güvenlik standardı i-Size mevzuatına uygun üretilen ve halen i-Size standardı (R129) onaylı modelleriyle n11.com, kısa ya da uzun her yolculukta can güvenliği için oto koltuğunun önemine vurgu yapıyor.

 

Doğumdan 4 yaşa kadar bebeğin yüzünün arkaya dönük olacak şekilde kullanımına imkân tanıyan, alternatif olarak da 9.aydan 4 yaşa kadar bebeğin yüzünün öne doğru bakacak şekilde kullanımına da olanak veren modeller, çocuk ve bebeklerin güvenli şekilde yolculuk etmeleri, kaza durumunda ise en az hasarla otomobilden çıkmaları açısından oldukça önem taşıyor.

 

Keşfedilecek ne varsa blog11’de

 

Moda, güzellik, dekorasyon, anne-çocuk, yaşam-tatil, fitness-outdoor, teknoloji ve otomobile dair keşfedilecek ne varsa blog11’de keşfedilmeyi bekliyor. blog11, düzenli güncellenen kategori haberleri ile sezon giyim trendlerinden, makyajda en son ürünlere, ev dekorasyonu tüyolarından gidilebilecek tatil noktalarına kadar birçok konuda yaşamın nabzını tutuyor. ( http://blog.n11.com/ )

Editör: Wan Haber