Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (AÜSEM) tarafından 'Pratik İngilizce Konuşma' ve 'YDS Test Çözme Teknikleri' adlı iki ayrı kurs açılacağı bildirildi.
Amasya Üniversitesi bünyesinde açtıkları kurslara yenilerini eklediklerini belirten AÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Resul Çekin, yaptığı yazılı açıklamada, "'Pratik İngilizce konuşma' kursunda, başlangıç seviyesinde olup İngilizce pratiği yapmak isteyenler faydalanabilecek. Kursta 24 kişilik bir kotamız var ve ücreti 400 lira. 5 Mart'ta başlayacak pratik İngilizce konuşma kursu, 23 Mayıs'ta sona erecek. 12 hafta ve 48 saat sürecek" dedi.
'YDS Test Çözme Teknikleri' kursunu ise ise doktora, doçent adayları ile sanatta yeterlik çalışmasına başvuracak adaylara yönelik olarak açtıklarını anlatan Çekin, "23 Şubat tarihinde başlayacak 'YDS Test Çözme Teknikleri' kursu 66 saat sürecek. Ücreti ise 250 lira. Kursta, YDS'de zaman kazanımı için belli teknik ve püf noktalar hakkında katılımcılar bilgilendirilecek." diye konuştu.
Yrd. Doç. Dr. Çekin, kursların Amasya Üniversitesi Öğretim Görevlisi A. Rasim Ahıska tarafından akademik standartlara uygun olarak hazırlandığını kaydetti.
(MÇ-SLH-Y)

19.02.2013 17:12:49 TSI

Editör: Wan Haber