Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yöneticileri ile Üniversite Kır Kahvesi'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici, Başhekim Doç. Dr. Mustafa Ünal, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Ercan Mıhçı, Doç. Dr. Gülbin Arıcı, Doç. Dr. Hüseyin Koçak, Yrd. Doç. Dr. Yaşar Tuna, Yrd. Doç. Dr. Mahmut Akyol, Başmüdür Yavuz Yıldırım ve hastane müdürleri ile bir araya geldi.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde her gün binlerce hastaya hizmet verildiğini vurgulayan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, "Kurumlarda hizmet personelinin kalitesi son derece önemli. Kişilerin davranışları olumlu ya da olumsuz fikir oluşturmada en önemli etken. Bugüne kadar bir çok başarılı çalışması bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi marka haline geldi. Başarılarınızın artarak devam etmesini istiyoruz" diye konuştu.
Hastaneden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Geçici de projeleri hakkında Rektör Kurtcephe'ye bilgi verdi. B Blok'ta yeni ameliyathane açılacağını belirten Prof. Dr. Ömer Geçici çalışanlara yönelik eğitim çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade etti.
(SK-Y)

14.01.2013 10:38:56 TSI

Editör: Wan Haber