Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimliği tarafından çalışanlara yönelik olarak düzenlenen 'Bireysel Gelişim Eğitim Seminerleri' sona erdi.
Seminerleri düzenleme amacının çalışanları bilgilendirerek bilinçlendirmek olduğunu ifade eden Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Ünal, hastanede görev yapmanın son derece önemli olduğunun belirtti. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin artık dünya çapında bir marka olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Ünal, eğitimlerin çalışanların gelişimine katkı sağladığına inandıklarını dile getirdi.
Başhekim Doç. Dr. Mustafa Ünal, seminerlerin çalışanların iş yaşantılarının yanı sıra günlük hayatlarında da farkındalıklarının ve motivasyonlarının artmasına ortam sağlayarak, çalışma alanlarında kullanabilmeleri amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Doç. Dr. Ünal, Bireysel Gelişim Seminerleri Programı" kapsamında; İletişim Becerileri, İş Yaşamında Stres, Tükenmişlik ve Baş Etme, Duygusal Zeka, NLP, Bireysel Kontrol ve Öfke Yönetimi, Zaman Yönetimi konularında eğitimler verildiği bilgisini verdi.
Başhekim Doç. Dr. Mustafa Ünal, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden Araştırma Görevlisi Dr. Mert Batu'nun iş yaşamında stres, tükenmişlik ve baş etme ve duygusal zeka, Araştırma Görevlisi Didem Çabuk'un Zaman Yönetimi, Yrd. Doç. Dr. Onur Öksüz'ün Bireysel Kontrol ve Öfke Yönetimi, Araştırma Görevlisi Tülin Sepetçi'nin İletişim Becerileri, Peyzaj Yüksek Mimarı Belma Girmen'in NLP konularında seminerleri gerçekleştirdiğini belirtti.
(SK-Y)

30.01.2013 17:39:53 TSI

Editör: Wan Haber