TAV Havalimanları ve duty-free sektöründe dünyada ilk üç arasında yer alan Unifree-Heinemann ortaklığında hizmet sunan ATÜ Duty-Free, tasarımcı Hakan Yıldırım tarafından tasarlanan yeni kıyafetleri tanıttı.
İstanbul Modern'de düzenlenen geceye iş ve kültür-sanat dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Gecede ATÜ çalışanları yeni kıyafetleriyle ünlü koreograf Tan Sağtürk'ün sanat danışmanlığını yaptığı bir dans performansı sergiledi.
ATÜ Duty-Free Genel Müdürü Ersan Arcan, "Çalışanlarımızın, takımdaki arkadaşlarımızın rahatlığı, mutluluğu ve bu mutluluğu müşteri memnuniyetine dönüştürmek üzere yapılan bir çaba bu. Dünyaca ünlü modacımız Hakan Yıldırım'a teşekkür etmek isterim" şeklinde konuştu.
ATÜ çalışanları yeni üniformalarını farklı bir sunumla ilk kez tanıttı. Sanat danışmanlığını Tan Sağtürk'ün, sanat yönetmenliğini ise Özlem Demir Paçacı'nın yaptığı projede, ATÜ çalışanları Tan Sağtürk ve ekibi tarafından özel bir eğitime alındı. Üç hafta süren eğitimin sonunda ATÜ çalışanları profesyonel dansçılarla aynı sahneyi paylaştı.
(OY-AS-YHY-Y)

11.02.2013 21:41:48 TSI

Editör: Wan Haber