Adana Ticaret Odası, üyelerinin ve çalışanlarının eğitim hizmetlerinden indirimli şekilde yararlandırılabilmelerine yönelik olarak Bahçeşehir Koleji ile protokol imzaladı.
40 yılı aşkın süredir anaokulundan üniversiteye kadar Türk eğitim hayatına katkıda bulunan Bahçeşehir Kolejleri, Türkiye'nin 7 bölgesindeki 90'a yakın okul zincirine bir halka da Adana'da ekledi. Adana Bahçeşehir Koleji'nin, "Kaliteli Eğitimde Fırsat Eşitliği" ilkesi ile 2013-2014 döneminde eğitim ve öğretime başlayacağı belirtildi. Bahçeşehir Kolejleri Kurumsal İletişim Direktörü Çiğdem Işık Özkan, Adana Kurumsal İletişim Sorumlusu Çağlar Çıtırık ile birlikte Adana Ticaret Odası'nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gizer'e kuruluş çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Yaşam boyu sürekli ve kaliteli eğitim hedefiyle geleceğe yön veren Bahçeşehir Kolejleri'nin, Türkiye'de eğitim seviyesinin daha yüksek kalite standartlarına ulaşabilmesi konusunda çaba gösterdiğini vurgulayan İletişim Direktörü Çiğdem Işık Özkan, okullarının seçkin eğitimci kadrosuyla açıldığı her yerde başarının simgesi haline geldiğini söyledi. Özkan, Bahçeşehir Kolejleri'nin kişiye özgü öğrenim modeli, global eğitim programları, en son eğitim teknoloji kullanımı ve etkin yabancı dil eğitimiyle Türkiye'nin "Mavi Kurdele Eğitimde Mükemmellik Ödülü" sahibi ilk ve tek okulu olduğunu da vurguladı.
ATO Başkanı Ali Gizer de, kalkınmanın ve gelişmenin en önemli halkasını eğitimin oluşturduğunu belirterek, Bahçeşehir Kolejleri'nin kaliteli eğitim modelinin Adana'ya getirilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Gizer, "Adana Ticaret Odası olarak ihtiyaç duyduğunuz her alanda sizlere destek olmaya hazırız. Çünkü bölgemizde gerçekleşen ve sosyoekonomik hayata kalite de katan böylesine anlamlı yatırımların, Adana'nın gelecekteki vizyonunun oluşumunda son derece olumlu katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.
İki kurum arasında imzalanan, "Eğitim Sözleşmesi" kapsamında Adana Ticaret Odası üyeleri ve çalışanlarının çocukları ve yakınlarının, Bahçeşehir Kolejleri Kampüslerinde yaptıracakları kayıtlarda yüzde 10 indirim uygulanacak. İndirim oranının kayıt yenilemelerde yüzde 5 olacağı açıklanırken, bu indirimlere ek olarak yüzde 5 oranında kardeş indiriminin uygulanabileceği de imza altına alındı.
(ADN-Y)

12.02.2013 14:58:43 TSI

Editör: Wan Haber