AtlasJet, yurt içindeki 5'inci uçuş noktası olan Adana'ya seferlere başladı. İlk seferle Adana'ya uçan Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan, "Atlasjet'in Adana seferleri bugün başladı. Adana'ya birçok havayolu uçuyor. Bizim farkımız ise yolcunun isteklerine odaklı bir havayolu olmamızdır" dedi.
AtlasJet, yurt içindeki 5'inci uçuş noktası olan Adana'ya seferlere başladı. Atatürk Havalimanı'ndan saat 07.55'de havalanan uçak, saat 09.25'de Adana havalimanına iniş yaptı. Atlasjet yöneticileri, Adana Havalimanı'nda basın mensuplarını ve yolcuları çiçeklerle karşıladı. Adana uçuşları, herşey dahil 77 liradan başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu. Uygun fiyat stratejisiyle Adana ve çevresindeki illere de hizmet verilmesi amaçlanan uçuşlar, satışa açıldığı andan itibaren yoğun ilgiyle karşılandı.
Uçuşa katılan Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan, "Atlasjet'in Adana seferleri bugün başladı. Adana'ya birçok havayolu uçuyor. Bizim farkımız ise yolcunun isteklerine odaklı bir havayolu olmamızdır. Bu farklılıklardan birincisi zamanında kalkmak. Yaz döneminde yüzde 97 oranında zamanında kalktık. Bu konuda Türkiye'nin en iyi havayoluyuz. İkincisi bagaj güvenliği. Atlasjet'in bagaj konusunda özel birimi var. Bizde bagajlar çok önemlidir. Bir diğer farkımız ise; biz havayolu olarak misafirperveriz. Bizim uçuşlarımızda her sınıfta ekonomi dahil sıcak ikramlar ücretsizdir. Dördüncü ve en önemli farkımız ise bizim İstanbul dışında uçtuğumuz diğer noktalarda şehir merkezine ücretsiz servislerimiz vardır. Çünkü yolcusunu en çok seven havayoluyuz. Adana'da da bu böyle olacaktır" dedi.
Atlasjet'in Adana uçuşları Atatürk Havalimanı'ndan haftanın her günü 07.55,12.40 ve 17.00'da gerçekleşecek.
(TC-ET-CC-Y)

11.01.2013 12:26:55 TSI

Editör: Wan Haber