Havalı Tabanca Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Yiğitcan Saat, Türkiye üçüncüsü olan takım sporcuları, İl Temsilcisi Turgay Saat ve Baş Antrenör İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erol İpek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Atıcılık İl Temsilcisi Turgay Saat, 10 Ocak 2013 tarihinde Antalya'da 60 takım 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Havalı Tabanca Türkiye Şampiyonası'nda, Türkiye şampiyonluğunun yanında takım halinde de Türkiye üçüncüsü olduklarını belirterek, "Ayrıca büyükler kategorisinde de yine takım olarak 4. olduk. Ve şampiyonumuz Yiğitcan Saat elde ettiği başarıdan dolayı milli takım kampına gitmeye ve 28 Şubat'ta Danimarka'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Şimdi de 7 Şubat 2013 tarihinde Antalya'da yapılacak olan Atıcılık Kış Kupası'na katılacağız" dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ise elde ettikleri başarılardan dolayı sporculara teşekkür ederek, "Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç olmak üzere, Samsun Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy her zaman sizlere sahip çıkmaktadır. Ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak olan sizleri böyle önemli başarılarla karşımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Sizlere sahip çıkmak bizim de boynumuzun borcudur. Şimdi yeni başarılar için Antalya'ya Atıcılık Kış Kupası'na katılacaksınız. Orada da sizlere başarılar diliyor ve Samsunumuzu en iyi şekilde temsil etmenizi diliyorum" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

30.01.2013 15:04:15 TSI

Editör: Wan Haber