Aydın'daki atıcı ve avcılar, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ın da katılığı toplantıda 2013 yılını değerlendirdi.
Toplantıya Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Cahit Sabancı, Atıcılık ve Avcılık hakemlerinden İlhami Güneş, antrenör Fatma Erdoğan, Aydın Polisi Okulu, Yenipazar Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, Kuşadası Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, İncirliova Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, Koçarlı Velediye Spor Kulübü, Koçarlı Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, Nazilli Belediye Spor Kulübü, Aydın Belediye Spor Kulübü, Aydın Gençlik ve Spor Kulübü, Koçarlı Yeniköy Avcılık ve Atıcılık Kulübü temsilcileri katıldı.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, toplantıda yaptığı açıklamada, 2013'ün tüm kulüplere,sporculara, antrenörlere,hakemlere ve atıcılık ve avcılık camiasına hayırlı olmasını diledi. Atıcılık branşının ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da iyi yerlerde olduğunu ifade eden Akın, "Aydınlı sporcularımız milli takımlara davet edildi, bu başarılarda bizleri çok mutlu etti ve gurur verdi. Atıcılık ile ilgili tesis çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor,ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla iletişimimiz devam ediyor'' dedi.
Atıcılığa destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Akın, "Kulüpler olarak alt yapıya önem vermenizi ve başarılı sporcular yetiştirmenizi istiyorum, biz kurum olarak antrenör desteğini de vermeye hazırız.Antrenörümüz Fatma Erdoğan'a da yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum'' diye konuştu.
(GY-MB-İK)

31.01.2013 15:36:55 TSI

Editör: Wan Haber