Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) Başkanı İlker Güner, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kulübün yeni yönetimini kutladı.
Yeni yönetimin gelmesiyle birlikte tesisin güzelleştiğini ve Adana'ya yakışır hale geldiğini belirten Aldırmaz, "Önceki arkadaşlar da önemli hizmetler yaptılar. Ancak sizin göreve gelmenizle birlikte gözle görülür güzellikler oldu" dedi.
Kulübün geçen yıl Hülya Avşar'ı Adana'ya davet ettiğini kaydeden Aldırmaz, "Bu tür tanınmış isimlerin Adana'ya gelmesi kentin tanıtımı açısından yararlı oluyor" şeklinde konuştu.
ATDSK Başkanı İlker Güner de kulübün rehabilitasyonu ve renovasyonunda ivme yakalandığını bildirdi.
Yapacakları etkinlikler için Aldırmaz'dan destek isteyen İlker Güner, kulübün önemli sporcular yetiştirdiğini ve İpek Soylu gibi uluslararası yarışmalarda mücadele eden tenisçilere sahip olduğunu anlattı.
İlker Güner, ziyarette Aldırmaz'a Avustralya Açık'ta mücadele eden İpek Soylu'ya verilen flamayı hediye etti.
ATDSK Başkanı İlker Güner'in ziyaretine kulübün Genel Sekreteri Tuba Bada ve Performans Kaptanı Sermet Soylu da katıldı.
(ADN-Y)

15.02.2013 11:22:18 TSI

Editör: Wan Haber