Atatürk Kültür Vakfı Taflan Kız-Erkek Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri törenle açıldı.
Açılışa Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat, belediye meclis üyeleri, vakıf yönetim kurulu üyeleri ve destekçileri katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Atatürk Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Filiz Karagöz, vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra, "Bu çalışmalarda bize en büyük desteği veren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya ayrı bir parantez açmak ve ona özellikle teşekkür etmek istiyoruz" dedi.
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, "Burası bu yurt sayesinde ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişmektedir. Taflanlıların sizi sevdiğini biliyorum. Bizim katkımız çocuklarımıza, topluma karşı bir görevdir" diye konuştu.
CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar ise, "İnsanlar çoğu siyasetçileri sevmez. Ama Metin Burma gibi, topluma, halka bir şeyler vermeye çalışan dürüst siyasetçileri çok severler. Onlara teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Samsun Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu ise, "Bu tür örneklerin Samsun'un bu bölgesinde değil, her yerinde, tüm Türkiye'de olması tek dileğimdir. Aydınlık günler böyle uğraşlarla yakalanır" ifadelerini kullandı.
(SAM-SLH-Y)

21.12.2012 20:04:20 TSI

Editör: Wan Haber