Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Atatürk Mahalle Muhtarı Atilla Aydın'ı ziyaret etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ziyarette yaptığı konuşmada, modern siteleri, eğitim kurumları, kaldırım ve asfaltları ile Kepez'in en modern yerleşim yerlerinden biri olan Atatürk Mahallesi'nde yeşil alan hizmeti de yaptıklarını belirtti.
Sakarya Bulvarı'ndaki Alparslan Türkeş Parkı'nı yenilediklerini aktaran Başkan Tütüncü, Atatürk Halı Saha Tesisleri'nin yanında yer alan ve içerisindeki mobilyaları, peyzajı, spor alanları eskidiği için kullanılamaz hale gelen parkı da yeniden inşa ettiklerini kaydetti. Parka, Cudi Dağı'nda bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Özel Harekat Başpolisi Kadir Can'ın ismini verdiklerini hatırlatan Başkan Tütüncü, 2627 Sokak'ta 3 dönümlük alanı çimlendirme, ağaç dikimi ve oturma alanlarının yer aldığı çalışma ile vatandaşların kullanımına açtıklarını anlattı.
Mahalledeki okulların fiziki problemlerinin çözümüne destek verdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tütüncü, Hüseyin Ak İlköğretim Okulu'nun 17 yıllık mülkiyet problemini çözerek, arka bahçesini 3 dönüm genişlettiklerini, alana 6 santimetre kalınlığında 500 ton asfalt döktüklerini ifade etti.
(SK-Y)

31.01.2013 13:11:57 TSI

Editör: Wan Haber