Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırklareli'ne gelişinin 82. yıl dönümü dolayısı ile Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından konser düzenlendi.
Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi'nde yapılan konserde Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve Rumeli türkülerini, Kırklareli Sanat Sevenler Derneği Korosu tarafından seslendirildi.
Konserde bir konuşma yapan CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırklareli'ne gelişinin 82'nci yılını kutlamanın mutluluğu ve kıvancı içinde olduğunu, Kırklareli halkının Ulu Önder Atatürk'ün izinden hiçbir zaman ayrılmadığını ve ayrılmayacağını söyledi.
Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan,
"Atatürk'ün Kırklareli'ne gelişi tüm Kırklareli halkı için son derece önemli ve özeldir. Bugün bu günü düzenlediğimiz törenler ile kutladık. Bu anlamlı günün ardından gece Atatürk'ün sevdiği şarkıları ve Rumeli türkülerini sizlerden dinlemek son derece keyifliydi. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Konserin sonunda Başkan Çağlayan, katkılarından dolayı Sanat Sevenler Derneği Orkestra Şefi İrfan Korkmaz'a bir buket çiçek vererek teşekkürünü sundu.

21.12.2012 18:56:03 TSI

Editör: Wan Haber