Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "İhalesini yaptığımız Türk-İş'te Alparslan Bulvarı üzerindeki Eko Park ile Taflan ile Çatalçam arasına yapacağımız hayvan pazarının temelini atmak için gün sayıyoruz" dedi.
İlçelerinin bütününü kapsayan projelerin yanı sıra bölgelerin ihtiyaçlarına yönelik projeler de üretip, bunların pek çoğunu hayata geçirdiklerini belirten Başkan Metin Burma, "Bir taraftan borç ödeyip diğer taraftan Atakent ve Yeşildere Kültür ve Spor Evleri, sanatın her alanında eğitimin verildiği kültür kursları, Atakent Kapalı Pazar Yeri, Alanlı Piknik Alanı düzenlemesi, fabrika gibi çalışan her türlü tamir, bakım, onarım ve imalatın yapıldığı Şantiye, her geçen gün büyüyen 60 araçlık yeni Araç Parkı, park ve bahçelerin ihtiyacını karşılayacak her türlü çiçeğin ve bitkinin yetiştirildiği çiçek serası, Altınkum Sosyal Tesisleri, Çatalçam Sahil Sosyal Tesisleri, Taflan Halı Saha ve Sosyal Tesisleri, Çakırlar Orman Korusu düzenlemesi, Yaşam Parkı, Halk İskelesi, Taflan Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri, Atakum Statı, Tribün ve Sosyal Tesisleri gibi tesisleri Atakum'a ve Atakumluya kazandırmak kolay iş değildir. Bunları çalışma azmimiz, Atakum'a ve Atakumluya hizmet etme gayret ve hedefimiz sayesinde başardık" diye konuştu.
Bunların yanı sıra Atakum Kültür ve Sanat Merkezi, Atakum'a yakışır Belediye Hizmet Binası, Kapalı Otopark ve Sosyal Tesisleri, Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri, K.Kolpınar Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri gibi önemli projelerinde yıl içerisinde faaliyete geçeceğini dile getiren Başkan Burma, "İnşaat çalışmaları hızla devam eden bu tesislerimizi 2013 yılı içerisinde halkın hizmetine sunmuş olacağız. Bunun yanı sıra ihalesini yaptığımız Türk-İş'te Alparslan Bulvarı üzerindeki Eko Park ve Taflan ile Çatalçam arasına yapılacak, bölgeye ekonomik açıdan büyük değerler katacak hayvan pazarı gibi önemli projelerimizin de temelini atmak için gün sayıyoruz" şeklinde konuştu.
Bugüne kadar halka yapamayacağı bir şey için asla söz vermediğini vurgulayan Başkan Burma konuşmasını şöyle sürdürdü: "Son yıllarda algı üzerinden siyaset yapma moda oldu. İnsanlar hayata geçiremeyecekleri projeleri sanki yapmışlar gibi söyleyebiliyorlar. Ben, yapmayacağım bir şeyin lafını dahi etmem. Atakumluya ne söz verdiysem onu yerine getirdim."
(SAM-SLH-Y)

14.01.2013 15:53:02 TSI

Editör: Wan Haber