Atakum Belediye binasının geliştirmek, modernleştirmek ve her türlü ihtiyaca cevap verir hale getirmek için başlattıkları çalışmaların son hızla sürdüğünü belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Bu bina Atakum'a yakışacak" dedi.
Mevcut belediye binasını modernize etmek, her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçelerinde yaşayanlara belediye hizmetlerini sağlıklı ve bir elden götürmek için sürdürdükleri inşaat çalışmalarının artık sonuna doğru gelindiğini hatırlatan Başkan Metin Burma, " Mevcut binamız ihtiyaçlarımızı karşılayamıyordu. Biz de üstüne 3 katı hizmet, biri ise personelin sosyal amaçlı kullanılması için 4 kat daha çıkıyoruz. Çelik aksamı bitirilen binanın şu an dış cephe kaplaması ve bölmeleri yapılmaktadır. Şubat-Mart aylarında hizmete sokmayı planladığımız binamızda tüm hizmet birimleri bir arada olacaktır. Bu da bize daha kaliteli hizmet verebilmek olanağı sağlayacağı gibi hem zaman hem enerji tasarrufu sağlayacaktır" diye konuştu.
Belediye hizmet binasının yanında kapalı otopark ve küçükte olsa bir meydan düzenlemesi de yapacaklarını kaydeden Başkan Burma, "Kapalı otoparkımızın inşaatını tamamladık. Sıra çevre düzenlemesine geldi. Otoparkın üstünden başlayarak, yola kadar uzanan bölümde, oturma grupları, ağaçlar, eğilimli bir şelale yer alacak. Bittiğinde belediye binamız ile uyumlu, bütünlük sağlayacak küçükte olsa bir meydanımız olacak" şeklinde konuştu.
(MAY-AŞ-Y)

09.12.2012 17:52:31 TSI

Editör: Wan Haber