Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesindeki ASMEK, ara dönem kayıtlarıyla öğrenci almayı sürdürüyor.
ASMEK Ocak ayı kayıtları başladı. 21-27 Ocak tarihleri arasında Çaybaşı, Konyaaltı, Karşıyaka, Lara, Atatürk Kütüphanesi, Kepez, Varsak, Yeşilbayır, Altınova Saime-Salih Konca ve Sanayi kurs merkezlerinde devam eden kayıtlara vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.Toplam 28 branşta açılan148 kurs için öğrenciler, nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet fotoğraf ve öğrenim belgesiyle kayıt yaptırabilecekleri belirtilirken, derslerin 11 Şubat'ta başlayacağı kaydedildi.
OCAK DÖNEMİ KURSLARI
Ocak döneminde açılan kurslardan bazıları şöyle:
İlk, orta ve ileri kademelerde İngilizce, Almanca, Rusça, İşletmelerde Hijyen, Benzin İstasyonlarında Yakıt Ölçüm Elemanı, Evde Basit Onarımlar, İğne Oyası, Salon Takımları Dikimi, Sulu Boya Resim, Seramik (Hamur) Çiçek Yapma, Temel Bilgisayar Okur-Yazarlığı, Cam Süs Eşya Yapımı, Elde Kurdele İşi, Mutfak ve Banyo Tekstili, Pike Dikimi, Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama, Firkete Oyası, İşaret Dili Okuma-Yazma, Diksiyon, İş ve Sosyal Hayatta İletişim.
Kayıtların 27 Ocak tarihine kadar devam edeceği belirtildi.
(Sk-Y)

21.01.2013 14:54:50 TSI

Editör: Wan Haber