ASKON Van Şube Başkanı Maşallah Gözel, aday adaylığı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Gözel, “ Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bertaraf etmek, geleceğimizi aydınlık ufuklara ulaştırmak için, sevgi ile birbirine sarılan, memleket sathında var olan değişkenlikleri kültürel ve tarihi zenginlik olarak değerlendiren, ittifak etmiş bir millet şuuruna, her zamandan daha fazla muhtaç olduğumuz kanaatindeyim. İşte bu şuur ve bilinçle Yeni Türkiye sevdasına katkı vermek, bilgi, tecrübe, kabiliyet ve istidatlarımı, memleketime hizmette değerlendirmek için Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili aday adaylığına müracaat etmiş bulunmaktayım” dedi.
 

Bazı güçlerin içimize fitnelerini salarak, birimize Sünni diğerimize Alevi, birilerimize Türk diğerimize Kürt diyerek bizi bize kırdırarak enerjimizi tüketirlerken, bize yabancı olan sistemlerini ülkemize yerleştirmek için bütün güç ve enerjilerini kullandıklarını kaydeden Gözle, Anadolu'nun ruh kökünü topyekün ortadan kaldırmaya ve bir daha bu topraklar üzerinde söz hakkını bu millete vermemek için çok uğraş verdiler. Ülkenin kalkınması için hiçbir çaba ve gayret göstermediler.diye konuştu.
 

Yeni Türkiye vizyonunda söyleyecek sözüm ve gayretim olduğunu belirtmek için, bu mücadeleyi verenlerden biri olmak istediğimi ispat etmek için bu şerefli yükün altına girmek istiyorum diyen Maşallah Gözel, “Aklım ve yüreğimin, davanın ruh heyecanını temsil etmesini Rab'bimden diliyor, eğer hayırlı hizmetlere vesile olacaksa bu aday adaylığımın adaylığa dönüşmesini halkımızdan ve yetkili mercilerden arz ve talep ediyorum” diye konuştu.

Editör: Wan Haber