Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, İSO 9001 kalite belgesi alarak, kalitesini resmi olarak da tescilledi.
TSE Adana Bölge Müdürü Reşit Özuğur, ASKİ Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a verdi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "ASKİ Genel Müdürlüğü'nde görev yapan Genel Müdür, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür yardımcıları ve en alt kademede çalışan işçilere kadar tüm mesai arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nde ve ASKİ'de bir aile olarak çalıştıklarını belirten Zihni Aldırmaz, "Kalite bizim için çok önemli. Bu açıdan TSE kalite belgesi almak için yola çıkmıştık. Şimdi sonucunu almak çok önemli. Tabi bu aynı zamanda halkın memnuniyetinin bir göstergesi. Bundan sonra da bu standardı yükselterek tüm Türkiye'ye örnek olmaya çalışacağız. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de ASKİ olarak Adanalıların hizmetindeyiz. Adanalılara en iyi, en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da bu çıtaya hep birlikte yükselteceğiz" şeklinde konuştu.
TSE Adana Bölge Müdürü Reşit Özuğur da ASKİ'nin kalite belgesi almasından mutluluk duyduğunu ifade etti.
ASKİ'nin ulaştığı kaliteyi sürdürüp daha da artıracağına inandığını belirten Özuğur, Zihni Aldırmaz ve ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz'i kutladı.
TSE Adana Bölge Müdürü Reşit Özuğur, 6 dalda Büyükşehir Belediyesi ASKİ'nin almaya hak kazandığı Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni Zihni Aldırmaz'a verdi.
Törene ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz'in yanısıra ASKİ yönetim kurulu üyeleri, genel müdür yardımcıları ve bürokratlar katıldı.

ASKİ 6 DALDA KALİTE YÖNETİM BELGESİ ALDI
ASKİ'nin özellikle insan sağlığını direk ilgilendiren konularda İSO 9001 belgesi alması dikkat çekti.
ASKİ'nin aldığı kalite yönetim sistemi belgelerinin kapsamı şu başlıklardan oluşuyor:
İçme suyunun arıtılması, dağıtılması ve su havzalarının korunması.
Kanalizasyon ve yağmur suyunun toplanması, arıtılması ve alıcı ortamda deşarjı.
Yukarıdaki faaliyetlerle ilgili bakım ve onarım.
Müşteri hizmetlerinin sunumu.
İnsan kaynakları.
Satın alma.
(ADN-Y)

09.12.2012 12:24:07 TSI

Editör: Wan Haber