Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürlüğü'nün Mavi Bulvar'daki yağmur suyu tahliye sistemi yapımı çalışmalarını denetledi.
Çalışmanın yapıldığı Mavi Bulvar'a giden ve çalışmalarla ilgili ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz'den bilgi alan Zihni Aldırmaz, "Yoğun yağmurlarda Kuzey Adana'dan gelen deşarj sistemi dar olduğu için sorun yaşanıyordu. Şimdi burada yağmursuyu tahliye sistemi yenileniyor. Çalışma tamamlandığında bu bölgede sorun ortadan kalkacak. Yağmursuyu bu sistemle kanala deşarj olacak. Özverili çalışmalarından dolayı ASKİ Genel Müdürümüz Abdulkadir Küreksiz, ASKİ yöneticileri ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
"GELECEK YIL TREN KÖPRÜSÜ ALTINDA ÇAY İÇERİZ"
ASKİ'nin Adana'nın her noktasında önemli çalışmalar yaptığının altını çizen Zihni Aldırmaz, her yağmurda gazetecilerin haber yapmak için akın ettiği Yeni Vilayet civarındaki tren köprüsü altındaki sorunun da giderilmesi için çalışma yapıldığını anlattı. Zihni Aldırmaz şöyle devam etti:
"Batı arıtmadan başlayarak Havaalanı'nı takip eden Denizli Mahallesi'nden geçen ana kolektörü yeniliyoruz. Bu kolektör tamamlandığında Adana'da 17 mahallede su baskınının önüne geçeceğiz. Her yağmur yağdığında gazeteci arkadaşlarımız Yeni Vilayet civarındaki tren köprüsü altının sular altında kaldığı yönünde haber yapıyordu. Gelecek yıl bu sorun olmayacak. Çalışma tamamlandığında yağmurlu bir günde gazeteci arkadaşlarımızı tren köprüsü altına davet edeceğim ve oraya kuracağımız semaverden çay ikram edeceğim. Artık yağmur yağdığında orası haber olmayacak."
Zihni Aldırmaz, denetim sırasında çalışanlarla sohbet ederek, onlara çikolota ikram etti.
(AKL-Y)

29.01.2013 12:25:49 TSI

Editör: Wan Haber