Aydın'da aşık olduğu bayanın arkadaşlık teklifini kabul etmemesine üzerine çılgına dönen H. U., aşkına karşılık bulamayınca intihar etmek istedi. Pompalı tüfekle rastgele ateş eden ve bıçakla tehditler savuran H.U., polis, itfaiye ve 112 ekiplerine zor anlar yaşattı.
Olay dün gece saat 22.00 sıralarında Aydın-Muğla karayolu üzerinde bulunan hayvan pazarı karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın merkez Ovaeymir beldesinde yaşayan 35 yaşındaki H.U., dün uzun süredir hoşlandığı bir bayana arkadaşlık teklifinde bulundu. Genç bayan H.U'nun arkadaşlık teklifini kabul etmedi. Sevdiği bayan tarafından reddedilen H.U., geri döndüğü evinde alkol almaya başladı. Bir süre sora iyice sarhoş olan H.U., ruhsatsız av tüfeği ve bir bıçak alarak intihar etmek için evinden ayrıldı. Polisi arayan H.U'nun yakınları, oğullarının Aydın-Muğla karayolu üzerinde bulunan hayvan pazarı karşısındaki kanala doğru gittiğini belirterek yardım istedi.
Bölgeye giden polis ekipleri kısa sürede H.U'nun yerini tespit etti. Polis ekiplerini yanına yaklaştırmayan H.U., sağa sola rastgele ateş etmeye başladı. Tüfeğin mermisi bitmesi üzerine H.U., bu seferde belinden çıkardığı bıçağı karnına dayadı. Çılgın aşığın bir anlık dalgınlığından faydalanan polis, karnına bıçağı saplayama çalışırken üzerine atlayarak bıçağı elinden alarak etkisiz hale getirdi.
Kendisine kurtaran polislere tepki gösteren H.U. "Ben sevdiğim için intihar ediyorum" diyerek bağırdı. Polisler tarafından sakinleştirilen H.U., daha sonra jandarma ekiplerine teslim edildi. İfadesi alındıktan sonra Aydın Adliyesine sevk edilen H.U., çıkarıldığı savcılık tarafından serbest bırakıldı.
(MB-İK)

09.01.2013 11:15:57 TSI

Editör: Wan Haber