Çorlu'da İstasyon Caddesi üzerinde bulunan askeri bölgeye giren 3 şüpheli askerler tarafından yakalandı. Hırsızlık iddiasıyla yakalanan şüpheliler askeri yetkililer tarafından polis ekiplerine teslim edilirken, şüpheliler kaybolan atlarını aramaya çıktıklarını söyleyerek kendilerini savundular.
Çorlu'da İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir askeri bölgeye giren 3 şüpheli şahıs askerler tarafından yakalandı. Sancar Kışlası içerisinde yakalanan şüphelilerin hurda ve demir malzemeleri çalmaya çalıştıkları iddia edildi. Kışla içerisinde bulunan hurda ve demir malzemeler ile atış poligonu demirlerini çalmaya çalıştıkları iddia edilen 3 şüpheli, askerler tarafından yakalandı. Askeri yetkililerin olayla ilgili olarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne haber vermesinin ardından Sancar Kışlasına gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, askerler tarafından yakalanan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Askeri yetkililerin verdiği bilgiler doğrultusunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'sinin 18 yaşından küçük olması dikkat çekti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildiler.
Yakalanan 3 şüpheli S. K., A. B. ve O. B. ise askeri bölgeye hırsızlık amacıyla girmediklerini, kaybolan atlarını aradıklarını ve askerler tarafından yakalandıklarını söyleyerek kendilerini savundular. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.
(SŞ )

15.02.2013 14:06:28 TSI

Editör: Wan Haber