Türkiye'nin son dönemlerde yetiştirdiği iki önemli şair ve yazar olan Kahraman Tazeoğlu ile Babacan Pesenkurdu, Aşk Fasikülü'nde buluştu.
Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan FRM Tv'de, Babacan Pesenkurdu'nun yapım ve sunumunu üstlendiği Aşk Fasikülü adlı kültür, sanat ve edebiyat programı, birbirinden ünlü konukları ile dikkat çekiyor.
Babacan Pesenkurdu'nun bu hafta ki konuğu ise Kahraman Tazeoğlu oldu. Yayınlanan 12 kitabı ile en çok okunan listelerinde ilk sıralarda yer alan, hafta içi hergün Mavi Ada adlı programında Kral Fm'de dinleyicileri ile buluşan "Kaptan", şair arkadaşı Babacan Pesenkurdu'na konuk oldu. Babacan Pesenkurdu, Aşk Fasikülü adlı şiir kitabından sonra, Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleştirdiği dinletiler ile çok kısa zaman zarfında geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmıştı. Yeni neslin iki önemli şair ve yazarının ortak özelliklerinden bir tanesi de, kendi eserlerini seslendirmekte ki başarıları olunca, Aşk Fasikülü adlı programda doyumsuz bir edebiyat gecesi yaşandı.
Hüseyin Özmen'in gitarı ile eşlik ettiği program, kah güldürüp, kah ağlatırken, her iki yazarın düşündüren muhabbetleri, geniş bir izleyici kitlesinden tebrik aldı..
Kahraman Tazeoğlu ve Babacan Pesenkurdu'nun, FRM Tv ekranlarında Aşk Fasikülü'nde buluşması, sosyal medya olan Facebook ve Twitter üzerinde de büyük yankı buldu. İzleyenler, "Kaptan" ve "Yeni Neslin Shakespeare"ni bir arada görmenin ve onların sesinden doyumsuz şiirlerini dinlemenin keyfini yaşadı. Program, aldığı mesajların yoğunluğu ile iki sanatçının ne kadar çok sevildiğini bir kez daha kanıtladı. Zaman zaman bir arada görebilecek olduğumuz iki yazar, Türkiye'nin edebiyat anlamında yükselen iki değeri olarak göze çarptı.
(ARÇ-ERG-Y)

30.01.2013 10:18:14 TSI

Editör: Wan Haber