İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, 21-22 Aralık tarihinde İnegöl Belediyesi'nin desteği ile gerçekleştirilen 'aşıklar yarışması'na verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Döngel, aşıklar yarışmasının birincisini düzenlediklerini hatırlatarak, "Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İnegöl Belediyesi'nin desteğiyle 21-22 Aralık tarihinde âşıklar gecesi yaptık. Başkanımızın önemli destek ve katkıları oldu. Katılarından dolayı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduk. İnegöl'e âşıklar yarışmasını kazandırdık. Her yıl bu yarışmayı düzenleyeceğiz" dedi.
İnegöl'ün potansiyeli yüksek, önemli bir yerleşim yeri olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, "Bu renkleri oluşturan kültür ve hemşeri derneklerimiz var. Onların önemli çalışmaları var. İnegöl Belediyesi olarak da bunlara destek ve katkı koymaya çalışıyoruz" diye konuştu.
(MŞ)

07.01.2013 16:46:58 TSI

Editör: Wan Haber