Manavgat Aşçılar Derneği'nin (MAD) yeni yönetim kurulu Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti.
Manavgat Aşçılar Derneği başkanı İsmail Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu makamında ziyaret ederek, yeni dönem dernek faaliyet planlaması hakkında bilgi verdiler. Manavgat Aşçılar Derneği tarafından yapılması planlanan Yöresel yemek yarışması için bilgi alan Bulgurlu, faaliyetlerde projelendirmenin çok önemli olduğunu vurguladı.
Bulgurlu; "Göreve geldiğim günden bu yana Manavgat Aşçılar Derneği'nin her türlü faaliyetini yakından takip ediyorum. Turizmin içinde bizleri en iyi temsil eden meslek kuruluşlarının beyaz çeketli yaverleri olarak sizleri her daim takdir ediyoruz.
Değinmeden geçemeyeceğim, Derneğin her türlü kapsamlı faaliyet ile alakalı projelendirme çalışması yaparken sizlerin destekçisi olacağımıza bilmenizi isterim. Gerek proje aşamasında, gerek hayata geçirme aşamasında elimizden gelen her türlü desteği diğer kurumlar ile birlikte sağlarız" dedi.
Dernek Başkanı İsmail Karataş, Kaymakam Bulgurlu'ya bugüne kadar verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, bundan sonrada destek olacağına inandığını belirtti.
(AK-SÇ-Y)

17.01.2013 17:33:09 TSI

Editör: Wan Haber