Çorlu'da faaliyet gösteren ve gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken As Prodüksiyon yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Multikopter hava aracını Trakya bölgesinde ilk kez kullanan As Prodüksiyon kamera taşıyan bu hava racı ile Yeni Sanayi Sitesini havadan görüntüledi.
Havadan fotoğraf ve video çekimleri için özel üretilen multikopter hava aracı Trakya bölgesinde ilk kez Çorlu'da kullanıldığını belirten As Prodüksiyon yetkilisi Burak Üntürk: "İlk defa as prodüksiyon farkıyla Çorlu'da kullanılan bu hava aracı ile Havuzlar Mevkiinde yer alan Cumhuriyet Parkı ve Gölbaşı Gençlik Parkı'nın fotoğraf ve video çekimleri yapıldı. Multikopter son olarak ise Çorlu Yeni Sanayi Sitesi'nin tanıtım filmi için havalandı" dedi.
Türkiye genelinde birçok projede yer alan multikopterin firma, dizi ve film projelerinde yerini almaya başladığını belirten Üntürk: "Çorlu'da hatta Trakya bölgesinde ilk kez kullanılıyor. Yerden 2 kilometre kadar yüksekliğe çıkabilen hava aracı HD kalitesinde hareketli video görüntüsü ya da yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimi yapabiliyor" diye konuştu.
(SŞ )

21.01.2013 17:51:17 TSI

Editör: Wan Haber