Samsun'da faaliyet gösteren Artı Etki Akademi, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde TEMA Vakfı işbirliği ile eğitim verdiği Samsun TSO Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen "Perakende Satış Temsilcisi Akademisi" kursiyerleri için çam fidanı dikerek, sertifika verdi.
Karadeniz Bölgesi'nin ilk bireysel ve kurumsal eğitim ve danışmanlık firması olarak Samsun'da faaliyete geçen Artı Etki Akademi, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde TEMA Vakfı ile işbirliği yaparak, bünyelerinde eğitim alan 25 kursiyer için çam fidanı dikti. Artı Etki Akademi'de düzenlenen törenle de kursiyerlere, kendileri için dikilen ağaçlar karşılığında sertifika verildi.
Artık dikili bir ağaçları olduğunu belirten kursiyerler, "Bizler adına fidanları toprakla buluşturan Artı Etki Akademi'nin çok değerli üyelerine tek tek teşekkür ediyoruz. Dikilen ağaçlar karşılığında aldığımız sertifikaların manevi değeri bizim için çok önemli. Geleceğimiz adına çok güzel bir ortamda aldığımız eğitimlerin yanı sıra, böyle sosyal projeler çerçevesinde önemsendiğimizi görmek de çok güzel bir duygu. İnşallah bu tür projelerle sık sık bir araya geliriz" diye konuştular.
Artı Etki Akademi İşletme Yöneticilerinden Hakan Uğurlu, düzenledikleri projeye katkılarından dolayı TEMA Vakfı'na teşekkür ederek, "Yeni bir şirket olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda akademimizde, satış teknikleri, takım çalışması, etkili iletişim ve mağaza alan yönetimi konularında eğitim verdiğimiz Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Eğitim Vakfı tarafından hazırlanan ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin proje ortağı, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve İŞKUR İl Müdürlüğü'nün de proje iştirakçileri olduğu, 'Perakende Satış Temsilcisi Akademisi' kursunun kursiyerlerine yönelik böyle bir etkinlik düzenledik. Bu tür etkinliklerimizi daha da sık yaparak Artı Etki Akademi ormanı oluşturmayı arzuluyoruz" şeklinde konuştu.
(SAM-SLH-Y)

15.02.2013 15:32:04 TSI

Editör: Wan Haber