Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın çıkardığı Artı 90 Dergisi'nin İpad uygulaması çıktı. Okuyucular bundan sonra dergiyi ücretsiz olarak indirip takip edebilecek.
Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın çıkardığı Artı 90 Dergisi, İpad için kitaplık uygulaması şeklinde internetten indirilebilecek. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, derginin 3 ayda bir yayınlandığı ve 8 bin adet baskı yaptığı kaydedildi. Derginin aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışında da dağıtımı yapılırken, dergi standart bir kamu dergisi anlayışının dışında, olaylara sosyal açıdan bakan bir anlayışla yayın hayatını sürdürüyor.
Artı 90 Dergisi aynı zamanda yurtdışındaki vatandaşlar başta olmak üzere, soydaş ve akraba toplulukları da içinde barındıran bir özelliğe sahip. Dergi birinci yılını geride bırakırken, okuyucular bundan sonra derginin İpad uygulamasını da ücretsiz olarak indirip takip edebilecekler. Derginin PDF formatına ise www.arti90dergi.com.tr sitesinden ulaşmak mümkün.
(AT-ÖZ-Y)

22.01.2013 17:39:17 TSI

Editör: Wan Haber