Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede hizmet veren gazeteciler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Özannem Lokantası'nda gerçekleşen kahvaltıya Belediye Başkanı Arslan'ın yanı sıra İhlas Haber Ajansı Muhabiri Akif Doğan, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Hüseyin Doğan, TRT Muhabiri Mustafa Günaydı, Anadolu Ajansı Muhabiri Mehmet Tuğcu, Cihan Haber Ajansı Muhabiri Mahmut Üstündağ, Taşköprü Haber Muhabiri Şevket Aytaç ve Taşköprü Postası Muhabiri Emre Özkan katıldı.
Arslan, gazeteciliğin oldukça sorumluluk gerektirten ve kitleleri etkileyen önemli bir meslek dalı olduğunu kaydederek tüm ilçedeki seviyeli bir şekilde bu mesleğin icra edildiğini ve bundan tüm Taşköprülüler gibi kendisinin de mutluluk duyduğunu belirtti.
Her zaman gazetecilerin yanında olduklarını kaydeden Arslan, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederek basın mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl geçirmelerini diledi.
İlçedeki gazeteciler adına konuşan İHA Muhabiri Akif Doğan'da Belediye Başkanı Arslan'a "bize göstermiş olduğunuz bu nazik davetten dolayı tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.

10.01.2013 14:19:13 TSI

Editör: Wan Haber