Kars'ın Arpaçay İlçesi Belediye Başkanı Enver Akkaya, iş makinelerinin giremediği kaldırım ve caddelerin karını temizlemek için 'Seyyar kar Kürüme Aracı' alarak kaldırım ve caddelerin yollarının karını temizledi.
Belediye Başkanı Enver Akkaya, Arpaçay'ın en çok kar yağan ilçelerden birisi olduğunu ve cadde, sokak ve kaldırımların karlarını temizlemek için kar küreme aracı aldıklarını söyledi.
Başkan Akkaya; "Biz özellikle dar sokak ve kaldırımların karlarını temizlemekte sıkıntı yaşıyorduk. İş makinelerimiz bu yerlere giremiyordu. Ama bu mazeret olamazdı. Biz önceleri insan gücüyle buraların karlarını temizliyorduk. Şimdi belediye bütçesinden aldığımız kar küreme aracını devreye soktuk. Ve kar temizleme çalışmalarımıza başladık" dedi.
Arpaçay Belediye Başkanlığı'nca alınan Kar Küreme Aracı, ile belediye yetkilileri, kaldırım ve caddelerin karını temizledi.
Kar temizleme çalışmalarını Belediye Başkanı Enver Akkaya'da yerinde gördü. Yapılan çalışmalarla cadde ve kaldırımların karı temizlendi.
(IÇ-AA-Y)

28.01.2013 12:13:30 TSI

Editör: Wan Haber