Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Yalova takımı Armutlu Belediyespor transferde hareketli günler geçirmeye devam ediyor.
Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Armutlu Belediyespor son olarak İskilip Belediyespor'dan sağ kanat oyuncusu Mahir Çolak ve Fatsa Belediyespor'dan ön libero Tuncay Himtaş ile anlaşma sağladı. Devre arası hazırlıklarını sürdüren Siyah Beyazlı ekip 10 günlük devre arası kampını kendi tesislerinde sürdürüyor. 2 gün boyunca süren yoğun kar yağışı sebebiyle hazırlık kampına eksik kadroyla start veren Armutlu Belediyespor'da yeni transferlerde takıma dahil olmaya başladı.
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk, "10 gün sürecek olan devre arası kampımıza kendi tesislerimizde start verdik. Ancak yoğun kar yağışı sebebiyle ulaşımda sıkıntı yaşandı ve kampımız eksik başladı. Transfer çalışmalarımızı da büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Daha önce Yeni Diyarbakırspor'dan forvet oyuncusu Özgür Bayram ve Bartınspor'dan defans mevkiinde görev yapan Samet Kayıkçı ile anlaşma sağladık. Dün itibariyle de İskilip Belediyespor'dan sağ kanat oyuncusu Mahir Çolak ve Fatsa Belediyespor'dan ön libero Tuncay Himtaş ile anlaşma sağlayıp kadromuz kattık. Bu oyuncuların dışında sol kanat mevkii için 2 isimle görüşmelerimiz devam ediyor ve birkaç güne kadar anlaşma sağlamayı düşünüyoruz. Ayrıca kampımızda denemek üzere 2 futbolcu da bulunuyor. Kesin anlaşma sağlandığı zaman bu isimleri açıklayacağız" dedi.
(EB-MŞ)

10.01.2013 18:12:05 TSI

Editör: Wan Haber