Armutalan Belediyesi, Tüm Bel-Sen ile memur ve sözleşmeli olarak çalışan personelin, sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzaladı.
Sözleşmeyi Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü ve Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara imzaladı. İmzadan sonra bir açıklama yapan Başkan Muhammet Ünlü, belediyede çalışan memurlar ve sözleşmeliler için sosyal denge tazminatı sözleşmelerini imzalayarak, personel için imkanlar dahilinde en iyi ücreti vermeye çalıştıklarını söyledi.
Tüm Bel Sendikanın Genel Başkanı Vicdan Baykara ve Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, belediyede memur ve sözleşmeli olarak çalışanlara sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzaladı. Sözleşme 01 Ocak 2013 ile 30 Mart 2014 tarihleri arasında geçerli olacak. Sözleşmenin imzalanmasından sonra bir açıklama yapan Başkan Ünlü, sözleşmenin belediyede çalışan memur ve sözleşmelilere hayırlı olmasını söyleyerek, " Belediye olarak arkadaşlarımız çok yoğun bir şekilde çalışıp kamu hizmeti veriyorlar. Ben bu gayretlerinden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu sözleşme ile memurlarımıza ve sözleşmelilerimize katkıda bulunmak bizim için sevindirici. Belediyemizin imkanları dahilinde en iyi ücreti vermeye çalıştık" dedi.
Tüm Bel Sen Başkanı Vicdan Baykara ise, "Bu sosyal denge tazminatı sözleşmesiyle memur ve sözleşmeli arkadaşlarımız için en iyi sonucu aldık. Hepsine hayırlı olsun. Armutalan Belediye Başkanımız ellerindeki imkanlarla en iyi ücreti verdi. Kendilerine bize karşı gösterdiği nezaket ve bu sözleşme için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(BG-MB-İK)

07.02.2013 15:56:08 TSI

Editör: Wan Haber