Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da Ahmet Zeki İlban ile Nurcan Ertek çiftinin nikah şahitliğini yaptı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç eşi Münevver Arınç'la birlikte, TBMM İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Mehmet İlban-Mürivet İlban çiftinin oğulları Ahmet Zeki İlban(29) ile Orhan-Sabriye Ertek çiftinin kızları Nurcan Ertek(23) çiftinin nikah törenine katıldı. Manisa Belediyesi Fatih Nikah Salonu'nda düzenlenen törene Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve daire müdürleri de katıldı.
Elektrik mühendisi olan Ahmet Zeki İlban'ın nikah şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Selçuk Özdağ ile Muzaffer Yurttaş yaparken, Nurcan Ertek'in nikah şahitliğini ise akrabası Serhat Koçar yaptı.
Nikah töreninde genç çiftleri kutlayan Arınç, "Gençlerimize Allahtan sağlık ve mutluluk diliyoruz. Cenabı hak bir ömür boyu mutluluklar versin. Birbirinden hayırlı nasip eylesin. Gençler inşallah her gün birbirlerini daha çok severek, daha çok bağlanarak güzel bir hayat sürsünler. Biz evliliğe önem veriyoruz. Bizim inancımızda nikah çok önemli. Evlat yetiştirmek aile birliğinin devam ettirmek çok önemlidir. Gençlerimizde genç yaşlarında hayatlarını birleştirdi. Cenabı hakkın gençlerimizin mutluluğunu bozmasın'' diye konuştu. Başbakan Yardımcısı Arınç konuşmasının ardından nikah cüzdanını Ahmet Zeki İlban ile hayatını birleştiren Nurcan Ertek'e verdi.
İki günlük Manisa ziyaretiyle ilgili olarak konuşan Arınç, yarın AK Parti İl Binası'nda bazı açıklamalarda bulunacağını kaydetti.
(AY-ÖND-Y)

03.02.2013 17:24:37 TSI

Editör: Wan Haber