Sanica Boru Elazığspor'un yollarını ayırdığı 2 oyuncu Arif Şahin ile Göksu Türkdoğan, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptıkları açıklamalarda Elazığspor'u ve Elazığspor taraftarlarını unutmayacaklarını belirttiler.
Sanica Boru Elazığspor Kulübü'nün resmen yollarını ayırdığını Arif Şahin ile Göksu Türkdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden veda mesajı gönderdi. Arif Şahin, hayatının en güzel günlerini Elazığspor'da geçirdiğini belirterek "Evet arkadaşlar bugün itibariyle çok sevdiğim ve gururla formasını giydiğim, en önemlisi kaptanlık gibi büyük onur duyulacak bir görevi yaptığım takımımdan ayrılıyorum. Ben hayatımın en güzel günlerini geçirdiğim büyük başarılar ve mutluluklar yaşadığım şehre hakkımı helal ediyorum, herkes de helal etsin. Ben Elazığsporlu Arif oldum, hep öyle kalacak. Herkes böyle bilsin. Her şey için teşekkürler. Herkese elveda" ifadelerini kullandı.
Göksu Türkdoğan ise mesajında şunlara yer verdi:
"2.5 yıl seve seve formasını terlettiğim, hayatımın en mutlu ve en özel anlarını yaşadığım kulübümden gururla ayrılıyorum. Bu süreçte bende emeği olan Elazığlı dostlarıma ve Sanica Boru Elazığspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Kalbimdeki yeriniz her zaman ayrı olacak. Takımım için en ufak bir katkım olduysa, ne mutlu bana. Çok büyük anılarım var bu şehirde, hakkınızı helal edin. Hepinizi çok özleyeceğim".
(EK-AKK-RFK-S)

31.12.2012 15:39:18 TSI

Editör: Wan Haber