Sarılar Belediyespor altyapısından yetişen Kemal Arıcan ile Hasan Arıcan kardeşleri, Manavgat Evrenseki ve Sarılar Belediyespor forması altında karşı karşıya getiren karşılaşma 3-3 berabere sonuçlandı.
Antalya 2. Amatör kümede mücadele eden iki Manavgat temsilcisinin mücadelesinde Kemal Arıcan Manavgat Evrensekispor ve kardeşi Hasan ise Sarılar Belediyespor takımında kaptan olarak sahaya çıktı. İki kardeşin ayrı takımlarda kaptan olarak sahaya çıkması ailesinin yanı sıra, kendilerini yetiştiren Sarılar Belediyespor çalıştırıcısı Mehmet Toman'ı da gururlandırdı.
Sporcularıyla her zaman gurur duyduğunu belirten başarılı çalıştırıcı Mehmet Toman, "Sarılar Belediyespor kulübünde değerli hocamız rahmetli Bekir Çalışkan'ın geleneğini sürdürüyoruz. Bölgemiz kulüplerinde forma giyen bir çok sporcu kardeşimiz Sarılar Belediyespor altyapısından yetişti. Biz kendileriyle her zaman gurur duymaktayız. Bugün sahada iki kardeş hem de takım kaptanı olarak mücadele etti. Sarılar doğumlu olan iki kardeşten Kemal Arıcan 2011-2012 sezonunda Manavgat Evrensekispor'a giderken kardeşi Hasan, Sarılar Belediyespor formasıyla mücadele ediyor. Kemal bu yıl IMKB Manavgat Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Hasan aynı okulda 10'uncu sınıfta okuyor. İleride daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum" dedi.
(AK-SK-Y)

20.02.2013 17:39:43 TSI

Editör: Wan Haber