Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı ve İl Genel Meclisi üyeleri, Antalya'nın Demre ilçesi köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı ve İl Genel Meclisi Üyeleri İlhan Buğdaycı, Mehmet Çoban, Ali Çamlıdağ, Hasan Karal, Süleyman Sakin, Mustafa Durna, İbrahim Cephaneci, Mustafa Geyikçi, Mustafa Sayın ve Mustafa Çetinkaya, Demre CHP İlçe Başkanı Zühra Doğan Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Çevreli ve Kapaklı köylerinde vatandaşlarla sohbet ederek, yapılan yatırımları anlattılar.
Kapaklı Köyü'nde vatandaşlarla bir araya gelen İGM Başkanı Cavit Arı tarımsal sulamalara büyük önem verdiklerini belirterek, "Kapaklı Köyü'ne tarımsal sulama için 2012 yılında 120 Bin TL, 2013 yılında da 400 Bin TL olmak üzere toplam 520 Bin TL ödenek ayrılmıştır. Tarımsal sulama amaçlı olan projenin gerçekleşmesi halinde Kapaklı Köyü halkı tarımsal anlamda rahat edecek, üretim gelişecek. Böylece ekonomik olarak vatandaşın gelirinin artması sağlanacaktır. Önemli bir projedir. Bu nedenle hep beraber sahip çıkalım. Köy halkı olarak sizler de projenin gerçekleşmesi için işin takipçisi olun" dedi.
(SK-Y)

31.01.2013 12:13:26 TSI

Editör: Wan Haber