Gölbaşı Arenaspor Kulübü'nün kick boksta şampiyon olan sporcuları, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim ettiler.
Gölbaşı Arenaspor Kulübü'nün kick boksta şampiyon olan sporcuları, Antrenör Şenol Kaysi başkanlığında Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim ettiler. Gölbaşı Arenaspor Kulübü Antrenörü Şenol Kaysi, Gölbaşı Belediyesi'nin kulüp sporcularının müsabakalara gitmesi için servis imkanı sağladığını ifade ederek, "Sayın Başkanımız Yakup Odabaşı'nın spora vermiş olduğu hizmetten dolayı kendisini ziyaret ederek teşekkür ettik" dedi.
Başkan Odabaşı da, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Belediyemiz imkanları çerçevesinde ilçemizin sporunun başarısı için yardımcı olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Odabaşı, kendisini ziyarete gelen ve kick boksta minikler ile yıldızlar Türkiye şampiyonasında şampiyon olan Alpaslan Eraslan, Mahmut Sami Taş ile yıldızlarda üçüncü olan Ümeyir Altaş'ı tebrik etti. Odabaşı, Arenaspor Kulübü'nü de çok yakın zaman içerisinde ziyaret ederek, başarılı olan sporcuları tebrik edeceğini belirtti.
(BK-CC-Y)

01.02.2013 10:14:27 TSI

Editör: Wan Haber