Ünlü Futbolcu Arda Turan'ın Instagram hesabındaki şok paylaşımı kafa karıştırdı. Kenan İmirzalıoğlu ile adı geçen güzel oyuncu Sinem Kobal'ı kastettiği iddia edilen Arda Turan'ın o paylaşımının altında imzası da var. Çok sağlam bir göndermede bulunan dünyaca ünlü topçu arda turan, acaba o paylaşımı ile Sibel Kobal'dan mı bahsediyor!

Milli futbolcu, A.T. imzalı paylaşımında, "İnsanlar sanıyorlar ki kursağımızda bir şey kalmış da ondan yutkunamıyormuşuz. Halbuki biz yere bile tükürmüyoruz. Bazıları boğulmasın diye..." yazdı. İnce bir gönderme gibi gözüken bu sözleri Arda Turan'ın bu evliliğin eşinden döndüğü Sinem Kobal'a yazdığı düşünüldü. Öyle ki futbolcunun takipçileri bu sözün altına, "Abi sen bu kızı unutamadın hala", " Adrese teslim" gibi yorumlarda bulundu.


Arda Turan yaptığı bu yorumla kafa karıştırırken Sinem Kobal Can Yücel'in yöneteceği sinema filmi 'Yaktın Beni'nin kadrosuna dahil olma haberleriyle adından söz ettiriyor. İddialara göre güzel oyuncunun kadroya dahil olmasında Kadir İmirzalıoğlu'nun önemi büyük. Çünkü; Kenan İmirzalıoğlu ile Uğur Yücel'in yakın arkadaşı.

Editör: Wan Haber