Denizli Servergazi Egitim Kurumları, her yıl verdiği Değerler Platformu Ödülü'nü bu yıl Atletico Madrid'te forma giyen Arda Turan'a verdi.
İspanya'da ülkemizi temsil eden ve yeşil sahalardaki centilmenliği ile büyük takdir toplayan Arda Turan Denizli'den Özel Servergazi Lisesi idareci ve öğrencilerini Atletico Madrid tesislerinde kabul etti.
Denizli Servergazi Eğitim Kurumları'nın her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Değerler Platformu Ödülü'nü bu yıl Özel Servergazi Liseleri adına Halil Madak ve Ahmet Yalçın yıldız futbolcu Arda Turan'a verdi. Yıldız futbolcu Arda Turan bu ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, kendisine bu ödülü layık gören Servergazi Eğitim Kurumlarına teşekkür etti.
Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın da okul olarak örnek şahsiyetlere bu ödülü verdiklerini belirterek, "Değerler Platformu kurduk ve bu yılki ödüle de Arda Turan'ı layık gördük. Özellikle yardıma muhtaç çocuklara, Türkiye Böbrek Vakfı (TBV) ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) organizasyonlarında sık sık yer alması ve bu kurumlara bağışlarda bulunması bizi etkiledi.Son olarak Türkiye Süper Ligi'nde yer alan birçok futbolcuyla birlikte Gazze'deki Filistin halkına para yardımında bulundu. Servergazi Eğitim Kurumları olarak bu güzellikleri yapan Arda Turan'ın ödüllendirilmesi gerektiğini düşünerek bu ödülü kendisine takdim ettik" diye konuştu.
(EV-SK-S)

13.02.2013 13:19:11 TSI

Editör: Wan Haber