Aras mesajda, “ Yeni bir yıla daha girmenin mutluluk ve heyecanını Vanlı hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz.Deprem sonrası yeniden her geçen gün daha fazla gelişen ve kalkınan Vanımız adından sıkça söz edilecek olması ve kalıcı yatırımların daha da artacak olması, tüm Vanlıların ortak heyecanı ve gururudur.  2013 yılı Van'ımız için kalkınmanın ve ilerlemenin, kültürel kaynaşma ve birlik beraberliğin gerçekleşeceği bir yıl olacaktır.'' dedi.

 

Aras, ''AK Parti olarak, bir yandan demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti alanlarındaki gelişmeyi tamamlamak için gerekli adımları atarken, diğer yandan da ekonomimizi istikrarlı, büyüyen, üreten, istihdam yaratan bir yapıya kavuşturulmaya çalışıyoruz. Daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Van'da yaşamak hepimizin ortak dileğidir. 2013 yılı içinde yine yoğun bir çalışma programı uygulayarak, Vanlı hemşehrilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız. Şehrimizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir kent olması yolunda yapılan çalışmaların takipçisi olmaya bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğiz. 

 

2013 yılının tüm İslam alemine ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, ailenizle, sevdiklerinizle birlikte nice yıllara sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Editör: Wan Haber