Show Tv'nin yeni ve gelecek vaadeden dizisi Acil Servis'in baş rolü Serhat Teoman Arap kanalına röportaj verdi. Doktor Tarık lakaplı yakışıklı oyuncu Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki ’Turki Ekstra’ programına katılarak damga vurdu. İşte o bomba röportajın ayrıntıları...

 Show TV’nin sevilen dizisi Acil Aşk Aranıyor’da Tarık karakteri ile ününe ün katan Serhat Teoman aşk hayatı konusunda birçok açıklamalarda bulundu. Oyuncu Serhat Teoman, Birleşik Arap Emirlikleri .merkezli MBC4 kanalındaki ’Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı. Yakışıklı oyuncu Serhat Teoman soruları cevaplandırdı.Serhat Teoman Birleşik ArapEmirliklerinin MBC4 kanalı ile yapılan röportajdaGüne dair iş ve ve aşk hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bılundu. OYUNCU Serhat Teoman, ’Doktor Tarık’ karakterini canlandırdığı ’Acil Servis’ setinde çok eğlendiklerini anlatırken Buğra Gülsoy ve Emre Erkan ile tiyatrodan yapım şirketine çevirdikleri G.E.T. ile sinema filmlerini kendilerinin çekeceklerini söyledi. Teoman, özel hayatına ilişkin "Aşk iyi gitmiyor" yanıtını verdi.

Teoman, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalındaki ’Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı. Arap hayranlarına teşekkür eden Serhat Teoman, ’Acil Servis’ dizisindeki doktor rolü için 3 hafta eğitim aldıklarını belirtirken "Doktorların çok zor durumda hareket etmek zorunda kaldıklarını gördük. Psikolojimiz dağıldı" dedi.

 

Editör: Wan Haber