Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), "SODES ile SBS'yi Aşıyorum 2" projesine katılan 100 öğrenci içerisindeki fakir beş öğrenciye masa, sandalye ve elektrikli soba yardımında bulundu.
SYDV tarafından Şerif Peri Ortaokulu ile Fatma Kaya ve Merkez Ortaokulundan beş öğrenciye verilmek üzere masa, sandalye ile elektrikli soba alınarak Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş ve beraberindeki heyet, masa, sandalye ve elektrikli sobaları öğrencilere verdi.
Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, 'SODES ile SBS'yi Aşıyorum 2" projesine katılan 100 ortaokul öğrencisi içerisindeki yardıma muhtaç 5 öğrenciye ayrı bir odada ders çalışmaları için masa, sandalye ve elektrikli soba yardımında bulunulduğunu söyledi. Gündeş, ihtiyaçları karşılamak için Kaymakam Hamza Türkmen ile irtibata geçtiklerini belirterek şunları söyledi: "Kaymakam Hamza Türkmen, SYDV Müdürlüğü ile irtibata geçerek öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi. Bunun üzerine SYDV Müdürlüğü fakir beş öğrencimize masa, sandalye ve elektrikli soba temin ederek bize teslim etti. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak aldığımız malzemeleri öğrencilerimize takdim ettik."
(AI-HO-Y)

17.01.2013 12:53:08 TSI

Editör: Wan Haber