Gaziantep'in Araban Kaymakamlığı Araban Lisesi, Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi ile Kız Teknik ve Meslek Liselerinin Üniversite'ye hazırlanan son sınıf öğrencilerine kaynak kitaplar dağıtıldı.
Araban Lisesi'nden yapılan açıklamada, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitimi Müdürlüğü, Araban Lisesi tarafından organize edilen ilçedeki tüm liselerin son sınıf öğrencilerine yönelik Üniversite'ye hazırlık kursu açıldığı belirtildi.
Açıklama şöyle sürdü; " 17 Kasım cumartesi günü başlayan hafta sonu kurslarına devam eden öğrencilerin her türlü eğitim kaynakları (Denemeler, Yaprak Testleri, Konu Anlatımlı kitaplar vb.) Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından temin edildiği. Kursa, Araban Lisesi, Araban Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi ile Araban Kız Teknik ve Meslek Lisesi 150 öğrencisi devam etmektedir. Bu öğrencilerin her türlü eğitim giderleri Araban Kaymakamlığı tarafından karşılandı. Kursta İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş'in görevlendirdiği 8 öğretmen ve Araban Lisesi Müdürü Turhan İrisöz görev yapıyor.!
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş de,''Amaçlarının ilçedeki eğitim kalitesini yükseltmek, gençlerimizi sosyal hayata hazırlamak; gençlerin gelecekle ilgili kaygılarını ortadan kaldırmak için her türlü hizmeti yaptıklarını ve yapacaklarını söyleyen Gündeş, ilçedeki eğitim seviyesini yükseltmek için eğitim adına ellerinden gelen her türlü imkanı sonuna kadar seferber edeceklerini belirtti.''
(AI-MAD-Y)

01.12.2012 14:57:34 TSI

Editör: Wan Haber