Tire Belediyesi Veteriner İşleri, geçtiğimiz gün sokakta yaralı halde soğuktan donmak üzereyken bulunan yavru bir köpeğe yardım elini uzattı.
Tire Belediyesi hayvan barınağı görevlileri tarafından Samim Uzer Caddesi üzerinde bulunan yavru köpek, hemen hayvan barınağına getirildi. Burada veterinerler tarafından kontrol edilen hayvanın, bir araç çarpması sonuncu fıtık olduğu belirlendi. Normal yaşamına dönebilmesi için ameliyat olması gereken yavru köpek için, Tire Belediyesi Veteriner İşleri birimi seferber oldu. İlk olarak bakımı yapılan sevimli dost, ardından ameliyata alındı. Uzman Veteriner Erhan Elibol tarafından ameliyat edilen minik köpeğin, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Ameliyatla yeniden yaşama tutunan minik köpekle ilgili açıklamalarda bulunan veteriner Elibol, "Hayvan barınağımıza getirilen köpeğe bir araç çarpmış ve çarpmanın etkisi ile karın bölgesinde bir fıtık oluşmuş.Hemen Ameliyata aldık ve şuan durumu iyi.Tire Belediyesi olarak ilçemizde yaralı ve bakıma muhtaç hayvanların tedavi ve bakımlarını barınağımızda gerçekleştiriyoruz" dedi.
(YFŞ-ERG-Y)

14.01.2013 16:13:30 TSI

Editör: Wan Haber