Teknoloji'nin babası olarak bilinen Apple'nin yeni cihazının görüntüleri sızdı. Büyük ekran ile dikkat çeken iPad Pro yeni fotoğrafları yayınlandı. Yeni cihazın kalıbına ait olan fotoğraf Apple kullananları heycanlandırsada Apple yönetimini kızdırdı. 

Çinli Weibo birçok sızıntının paylaşıldığı ana kaynaklardan biri. Sitede son olarak iPad Pro etiketli yeni bir fotoğraf yayınlandı. Letem svetem Applem sitesi tarafından fark edilen bu fotoğrafın iPad Pro’nun kasa kalıbına ait olduğu iddia ediliyor. Tabii bunun ne kadar doğru olup olmadığı belli değil.

Görsele bakarsak ortada Apple logosu ve köşede arka kamera izleri biraz belli oluyor. Fakat görselin nispeten düşük kaliteli olması da detayları saklamış. Ama boyu iPad Air’dan daha büyük gözüküyor. Diğer yandan maket birimler oluşturmak için kullanılan gayriresmi bir kalıp olabilir.

Bundan birkaç gün önce Fransız Nowhereelse.fr sitesi de iPad Pro’ya ait olduğu düşünülen bir taslak görseli yayınlamıştı. Eski raporda Apple’ın yeni prototipleri aldıktan sonra geçen yaz ilk test aşamalarını durdurduğu not edilmiş, ancak seri üretimin yakında başlayacağı vurgulanmıştı. Arka arkaya gelen sızıntılar iPad Pro’nun çıkacağını işaret ediyor.

Editör: Wan Haber