Dünya teknoloji devi Apple geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu akıllı saati Apple Watch'i testten geçirdi. Apple Watch anormal zor sınavlardan geçiyor ama sonuç hep aynı dayanıklı ve kullanışlı! rendeleme, sosa yatırma, ayakla ezme gibi abartılmış testlerden geçiyor.

Apple'ın Cuma günü satışa çıkan akıllı saati Apple Watch gündemdeki yerini koruyor. Ürün ile ilgili birçok detayın ortaya çıkmasından sonra gözler dayanıklılık konusuna çevrilmişti. Bu noktadaki tartışmaları sonlandırmak isteyen Cnet, Apple Watch'u acımasız bir dayanıklılık testinden geçirdi.
Mutfakta en ağır testler


Mutfakta geçen testte, Apple Watch normal şartlarda gerçekleşmesi mümkün bile olmayan birçok zorlu sınava sokuluyor. Bunların arasında musluktan akan suyun altında kalma, kaynar suya düşme gibi fark etmeden gerçekleşecek senaryolar olduğu gibi, rendeleme, sosa yatırma, ayakla ezme gibi istemeden gerçekleşmesi pek mümkün görünmeyen senaryolar da var.


Apple Watch'ın özellikle çizilme testlerinde ve sıvı altında oldukça dayanıklı olduğu görünüyor. Videodan çıkarılabilecek sonuç ise siz kast etmedikçe Apple Watch'un oldukça dayananıklı br ürün olabileceği... Bakalım Apple Watch dayanıklılık testi videoları önümüzdeki dönemde ne kadar sertleşebilecek?Shiftdelete

Editör: Wan Haber