Dünya teknoloji devi olan Apple, teknoloji dünyasında hızla ilerleyişini sürdürüyor. Apple'nın son ürünü olan Apple Watch'ın Türkiye'ye ne zaman geleceği ve ön sipariş fiyatları belli olmaya başladı. Farklı modelleri bulunan Apple Watch'ın Türkiye'de rekor bir satış yapması bekleniliyor.

Apple Watch, çeşitli ülkelerde, yerlerde ön siparişe başlanmış ve siparişlerin kullanıcılara ulaşması da Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmek üzere rakip firmanın modeli olan Gear S’in toplam satış rakamını bir günde geçmiştir. peki Apple Watch ülkemizde ne zaman satışa sunulacak. Mayıs ayında ön siparişlerine başlanacak olan Apple Watch, 1300 TL gibi bir fiyattan satışa sunulacak. 8 Mayıs günü Avrupa ülkelerinden birisi olan Türkiye’de de ön siparişine başlanacak olan Apple Watch’ın 1300 TL fiyatından satışa sunulacak olan modeli giriş seviyesinde olan modelidir.

Dünyada oldukça yoğun ilgi gören Apple Watch‘ın ülkemizde nasıl bir ilgi ile karşılaşacağı merak konusu olurken; Apple’ın yakaladığı başarıya Türkiye’den ciddi anlamda bir katkı olacak mı göreceğiz. Diğer Apple Watch modellerinin de malzemesine göre fiyatlarında değişiklik olduğunu, ön siparişe çıkması ile kesin net fiyatlara ulaşabileceğimizi söyleyebiliriz.

Apple, piyasada ki mevcut akıllı saatlerin üzerinde bir satışa çıkarak teknoloji şirketler arasında ki devliğini ve liderliğini korumaya devam ettiğini de göstermiş oldu. Bakalım Appe Watch yeni nesil modelinde bizleri ne gibi sürprizler bekleyecek, Apple’ı tekrardan başarıya ulaştıracak mı, kullanıcılardan nasıl bir tepki alacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Editör: Wan Haber