Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AOSB), Türkiye Kalite Derneği (KalDer) işbirliği ile aile şirketlerinin kurumsallaşması için önem taşıyan bir yönetim modeli olan 'EFQM Mükemmellik Modeli'nin anlatılacağı bir seminer düzenlenecek.
AOSB'de 12 Şubat Salı günü Seyhan Salonu'nda düzenlenecek olan seminer öncesinde AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü imzasıyla, sanayicilere yapılan davette, 'EFQM Mükemmellik Modeli'nin önemine dikkat çekildi.

ÜYELİK BİLDİRİMİNDE BULUNULMUŞTU
Türkiye'deki küçük ve büyük ölçekli şirketlerin mükemmellik yolculuğunda KalDer'in üstlendiği çalışmaların önemini vurgulayan Başkan Sütcü, bu kapsamda, AOSB olarak, 12 Aralık 2012'de KalDer'e üyelik bildiriminde bulunduklarını anımsattı.

"HEDEFİMİZ GELİŞİM VE DEĞİŞİMİ YARATMAK"
Bekir Sütcü, Adana'da KalDer şubesinin kurulmasına yönelik çalışmaların da devam ettiğini belirterek, '' Çukurova Kalkınma Ajansı'nın da desteği ile sürdürüyoruz. Hedefimiz; Adana'da sürekli gelişimi ve değişimi yaratmak, şirketlerin kurumsallaşmasına destek olup, finansal büyüme ve sürekliliği sağlamak'' ifadelerine yer verdi.
(AKL-Y)

01.02.2013 09:41:45 TSI

Editör: Wan Haber